Font Type :Arial | PT Sans | Century | Reset

Pertubuhan Keselamatan Sosial

Menara PERKESO,

281, Jalan Ampang,

50538, Kuala Lumpur

Khidmat Pelanggan : 1-300-22-8000

Faks : 03 - 4256 7798

SMS : PERKESO ADUAN  

[No. I/C] [aduan anda] 

hantar ke 15888

 

Waktu bekerja
8.00 pagi - 5.00 petang (Isnin - Jumaat)

 

 

 
 

Portal ASSIST PERKESO

logo Assist newPNG 2

 

PERKESO telah menyediakan sebuah portal layan diri bagi majikan untuk menguruskan maklumat-maklumat majikan, pekerja dan caruman bulanan PERKESO. Bagi tujuan ini, majikan boleh memohon untuk menggunakan portal ini bermula 16 November 2017. 

Untuk mendapatkan nama pengguna (username) dan kata laluan (password) bagi menggunakan Portal ASSIST PERKESO, anda perlu muat-turun pdfBorang Permohonan Enrolment Penggunaan Portal Assist dan bawa borang yang telah dilengkapkan ke Pejabat PERKESO yang berdekatan dengan anda.

Borang yang dilengkapkan hendaklah die-mel ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau bawa ke Pejabat PERKESO yang berdekatan . Sila rujuk ke pautan ini untuk mendapat maklumat Pejabat PERKESO yang berdekatan dengan anda. Sila klik pautan ini [+]

 

Pejabat kami akan menyemak borang tersebut dan akan menjanakan akaun pengguna anda.

Anda akan menerima satu email dengan nama pengguna (username) dan kata laluan sementara (password) anda.

Semasa login pertama, anda akan diminta untuk menukar kata laluan (password) anda untuk tujuan keselamatan akan anda.

Sekiranya anda terlupa kata laluan anda, anda boleh menggunakan fungsi “Forget Password” yang terpapar pada skrin login portal tersebut.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa pertanyaan, sila hantarkan soalan anda ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

CetakEmel

 

qr code  Hakcipta 2020 © Pertubuhan Keselamatan Sosial | Semua Hakcipta Terpelihara
[Penafian] - PERKESO tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini. Resolusi Skrin: 1024 x 768 | Pelayar : Mozilla Firefox  dan Google Chrome Laman web dikemaskini pada 15 Julai 2020.
vmobile Laman web ini menyokong versi peranti mudah alih. Untuk Warga PERKESO | Kaunter Pelawat joomla
statistics
mscl